In beton gaten boren

Home » Beton gaten boren

Neem contact op

Wilt u in beton gaten boren, maar laat u deze klus liever aan een deskundig bedrijf over? Dan rekent u op Vermeer Betonboringen uit Ridderkerk. Wij beschikken over de geavanceerde apparatuur die nodig is om op vakkundige wijze gaten te boren in beton. Bovendien heeft ons team veel ervaring met deze werkzaamheden: we gaan geen enkele boorklus uit de weg.

  • Ook bereikbaar voor spoed klussen
  • Stof- en boorwatervrij werken
  • Zowel business-to-businessklanten als particulieren

Wij staan voor u klaar wanneer u in beton gaten wilt laten boren

Wanneer u een gat voor een open haard of een afzuigkap wilt laten creëren, is het meestal nodig om in beton te boren. Wij voeren deze klus graag voor u uit. Het werk dat wij leveren, is altijd stof- en boorwatervrij. Als de klus geklaard is, ziet u niet meer dat wij langs zijn geweest. Tijdens het betonboren en -zagen nemen wij altijd de VCA-voorwaarden in acht. Onze machines zijn goed onderhouden en zorgvuldig gekeurd, zodat we onze werkzaamheden altijd veilig en optimaal kunnen uitvoeren. Wij kunnen ook gaten boren in gewapend beton.

Betonboren

Met behulp van onze geavanceerde apparatuur boren wij van groot tot klein.

Lees meer

Betonzagen

Wij zagen in wanden voor deur- en raamsparingen en complete doorbraken.

Lees meer

Asfaltzagen

Met onze zaagcombinaties kunnen wij nauwkeurige zaagsneden in asfalt maken.

Lees meer

Stel uw vragen direct aan ons team

Wilt u ons team uit Ridderkerk inschakelen om gaten te laten boren in beton? Of heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen. We beantwoorden uw vragen graag!

Vermeer Betonboringen