Betonboren en -zagen

Home » Betonboren en -zagen

Neem contact op

Heeft u behoefte aan hulp bij betonboren en -zagen van een gespecialiseerd bedrijf? Dan staan de vakmensen van Vermeer Betonboringen uit Ridderkerk voor u klaar. Wij hebben veel ervaring opgedaan met het vakkundig zagen en boren in beton, voor bijvoorbeeld het creëren van trapgaten en gaten voor openhaarden. Wij hebben het materiaal dat nodig is om uw klus uiterst zorgvuldig uit te voeren. Betonzagen en -boren laat u dus gerust aan ons over!

  • Ook bereikbaar voor spoed klussen
  • Stof- en boorwatervrij werken
  • Zowel business-to-businessklanten als particulieren

U schakelt ons in wanneer u hulp nodig heeft bij betonboren en -zagen

Het is een goed idee om ons team in te schakelen, wanneer betonboren en -zagen tijdens uw klusproject aan bod komen. Voor veilig betonzagen en -boren is namelijk professionele en zorgvuldig onderhouden apparatuur nodig, die wij als professioneel betonzagers in huis hebben. Voor het boren van gaten gebruiken wij bijvoorbeeld diamantboren met een diameter van 10 mm tot 1200 mm. Voor het zagen hebben we eveneens verscheidene machines tot onze beschikking. We kunnen dus gaten van allerlei formaten in beton boren en zagen.

Ons team is gespecialiseerd in het boren en zagen in beton

Wij pakken iedere klus die te maken heeft met betonboren en -zagen professioneel aan, en zorgen er altijd voor, dat we de werkplek netjes achterlaten. Tijdens de werkzaamheden zoals het boren van gaten wordt alle stof en water afgezogen. Onze werkzaamheden zijn dan ook altijd stof- en boorwatervrij. Wanneer de klus afgerond is, ziet u niet eens meer dat we met betonboren en/of -zagen bezig zijn geweest! Of u als particulier of als zakelijke klant nu een klein of juist een groot gat wilt laten boren of zagen in beton: u schakelt ons met een gerust hart in als uw boor- en zaagexpert.

Betonboren

Met behulp van onze geavanceerde apparatuur boren wij van groot tot klein.

Lees meer

Betonzagen

Wij zagen in wanden voor deur- en raamsparingen en complete doorbraken.

Lees meer

Asfaltzagen

Met onze zaagcombinaties kunnen wij nauwkeurige zaagsneden in asfalt maken.

Lees meer

Neem contact op met een van onze specialisten

Heeft u hulp nodig bij betonzagen en -boren? Laat ons weten hoe uw project eruitziet en wat wij voor u mogen doen. Wilt u bijvoorbeeld een klein gat laten zagen of boren in beton, of juist een grotere opening voor bijvoorbeeld een deur of raam? Ons team uit Ridderkerk is gespecialiseerd in zagen en boren in beton en klaren iedere klus die te maken heeft met betonzagen en -boren met plezier voor u. Als u nog vragen heeft over betonboren en -zagen, neemt u gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van meer informatie.

Vermeer Betonboringen