Uw boor- en zaagexpert

Home ยป Boor en zaagexpert

Neem contact op

Wilt u een boor- en zaagexpert inschakelen voor het uitvoeren van een klus met professioneel materieel? Dan kunt u zonder twijfel terecht bij Vermeer Betonboringen uit Ridderkerk. Wij zijn uw professional in boor- en zaagwerk en voeren kleine en grote klussen uit voor particulieren en bedrijven. We vertellen u graag meer over wat we voor u kunnen betekenen.

  • Ook bereikbaar voor spoed klussen
  • Stof- en boorwatervrij werken
  • Zowel business-to-businessklanten als particulieren

Ons team staat voor u klaar als u een boor- en zaagexpert zoekt

Onze ervaren medewerkers uit Ridderkerk draaien hun hand niet om voor kleine en grote betonboringen. Wij beschikken over de professionele machines die nodig zijn om deze werkzaamheden zorgvuldig uit te voeren. U schakelt ons bijvoorbeeld in als er een gat voor een open haard of trap geboord moet worden. Maar ook als u een asfaltzaagbedrijf uit Zuid-Holland zoekt, rekent u met een gerust hart op ons. Wij zijn als boor- en zaagexpert actief in betonboren en -zagen en asfaltzagen in Zuid-Holland, Zeeland en Brabant. Wat voor klus u ook voor ons heeft: wij nemen u het boor- en zaagwerk graag uit handen. We zorgen er bovendien voor, dat ons werk stofvrij uitgevoerd wordt.

Betonboren

Met behulp van onze geavanceerde apparatuur boren wij van groot tot klein.

Lees meer

Betonzagen

Wij zagen in wanden voor deur- en raamsparingen en complete doorbraken.

Lees meer

Asfaltzagen

Met onze zaagcombinaties kunnen wij nauwkeurige zaagsneden in asfalt maken.

Lees meer

Stel uw vragen over boor- en zaagwerk direct aan ons

Wilt u ons als boor- en zaagexpert inschakelen voor het uiterst vakkundig uitvoeren van uw boor- en zaagwerk? Of wilt u eerst meer weten over ons bedrijf? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen. We gaan graag met u in gesprek en beantwoorden al uw vragen met plezier.

Vermeer Betonboringen