Boren en zagen in beton

Home » Boren zagen beton

Neem contact op

Het boren en zagen in beton laat u het best over aan een expert. Vermeer Betonboringen uit Ridderkerk is in dit geval dé specialist die u inschakelt voor het professioneel zagen en boren in constructies van beton. Wij hebben alle kennis, technieken en machines in huis om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Ontdek alle mogelijkheden die wij u aanbieden!

  • Ook bereikbaar voor spoed klussen
  • Stof- en boorwatervrij werken
  • Zowel business-to-businessklanten als particulieren

De verschillende machines die wij gebruiken tijdens het boren en zagen in beton

Vermeer Betonboringen uit Ridderkerk beschikt over verschillende machines om het boren en zagen in beton zo professioneel en secuur te laten verlopen. Zo maken we gebruik van twee verschillende boorstatieven waarmee we tot 1200 millimeter kunnen boren in (on)gewapend beton, maar ook in natuursteen, steen en asfalt. Voor het zagen van beton gebruiken we diverse zaagmachines, zoals railzaagmachines en vloerenzaagmachines. Hiermee kunnen we tot een diepte van 93 centimeter zagen. Ook draadzagen en steekzagen behoren tot onze expertises. Zo kunnen we u als betonboor- en zaagexpert zo compleet mogelijk van dienst zijn.

Betonboren

Met behulp van onze geavanceerde apparatuur boren wij van groot tot klein.

Lees meer

Betonzagen

Wij zagen in wanden voor deur- en raamsparingen en complete doorbraken.

Lees meer

Asfaltzagen

Met onze zaagcombinaties kunnen wij nauwkeurige zaagsneden in asfalt maken.

Lees meer

Schakel ons nu in

Wij zijn werkzaam als betonboorbedrijf in Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. Bent u als ondernemer of particulier op zoek naar een professionele betonzager en -boorder? Schakel Vermeer Betonboringen dan direct in! Bel hiervoor naar 0623659833, stuur een e-mail naar vermeerbetonboringen@gmail.com of vul het contactformulier in. Wij horen graag wat we voor u kunnen doen.