Laat betonboren over aan een expert

Home » Boren

Neem contact op

Vermeer Betonboringen uit Ridderkerk is wat betonboren betreft een echte expert. We zijn werkzaam in Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant. Als u dus als particulier of ondernemer een expert in betonboren zoekt die uw opdracht uiterst professioneel aanpakt, schakelt u ons gerust in. We vertellen u graag meer over onze dienstverlening.

  • Ook bereikbaar voor spoed klussen
  • Stof- en boorwatervrij werken
  • Zowel business-to-businessklanten als particulieren

Als u hulp nodig heeft met betonboren, schakelt u ons in als dé expert

Wij hebben al het materieel in huis dat nodig is, om als betrouwbaar expert in betonboren werkzaam te zijn. We kunnen bijvoorbeeld gaten in beton boren in Noord-Brabant met diamantboren met een diameter van 10 mm tot 1200 mm. Ook kunnen wij ondersteboven boren, wat nodig is als er te weinig ruimte is om van boven naar beneden te boren. Uiteraard is ons werk stof- en (boor)watervrij, omdat alles tijdens de werkzaamheden wordt afgezogen. U zult hier na afloop dan ook niets van terugzien.

Bespreek alle mogelijkheden

Wilt u een expert in betonboren inschakelen voor uw project? Of wilt u een van onze specialisten spreken om meer informatie te ontvangen? Neem dan direct contact op met ons betonboorbedrijf Vermeer Betonboringen uit Ridderkerk. Bereik ons door het contactformulier in te vullen. We gaan graag met u in gesprek om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Vermeer Betonboringen