Draadzagen

Home » Draadzagen

Neem contact op

Vermeer Betonboringen uit Ridderkerk beschikt over alle technieken, machines en kennis om professioneel te kunnen draadzagen. Draadzaagtechnieken worden vaak ingezet als zeer dikke betondelen verkleind moeten worden. Wij voeren deze klus uiterst professioneel en secuur uit. Onze professionaliteit in combinatie met onze uitstekende service maakt dat klanten ons al jaren blijven inschakelen voor hun grote en kleine betonboor- en zaagklussen.

  • Ook bereikbaar voor spoed klussen
  • Stof- en boorwatervrij werken
  • Zowel business-to-businessklanten als particulieren

Professioneel draadzagen op locatie in Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant

Vermeer Betonboringen is werkzaam in Zuid-Holland, Zeeland en Brabant. Als ondernemer of particulier uit deze provincies schakelt u ons betonboor- en zaagbedrijf dan ook het beste in voor uw draadzaagklus. Door gekeurde en goed onderhouden draadzaagmachines in te zetten, kunnen wij zelfs op lastig bereikbare plekken moeiteloos draadzagen. En dit is niet de enige dienst waar u ons voor inschakelt. Zo zijn wij u ook uitstekend van dienst op het gebied van:

Betonboren

Met behulp van onze geavanceerde apparatuur boren wij van groot tot klein.

Lees meer

Betonzagen

Wij zagen in wanden voor deur- en raamsparingen en complete doorbraken.

Lees meer

Asfaltzagen

Met onze zaagcombinaties kunnen wij nauwkeurige zaagsneden in asfalt maken.

Lees meer

Neem eenvoudig contact met ons op

Bent u benieuwd wat wij op het gebied van draadzagen voor u kunnen betekenen? Of wilt u ons inschakelen voor één van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op en bespreek de mogelijkheden met ons. U bereikt ons telefonisch op 0623659833, per e-mail op vermeerbetonboringen@gmail.com of via het contactformulier. Wij staan graag in contact met u!