Gaten boren in beton Zuid-Holland

Home » Gaten boren in beton Zuid-Holland

Neem contact op

Als u professioneel gaten wilt laten boren in beton bij u in Zuid-Holland, schakelt u dé specialist uit Ridderkerk in: Vermeer Betonboringen. Wij staan bekend om onze vakkundigheid en uitstekende service. Zo kunnen onze klanten ervan op aan dat wij te allen tijde op afgesproken tijd op bestemming aankomen. Daarnaast schakelt u ons 24/7 in voor een spoedklus. Ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn.

  • Ook bereikbaar voor spoed klussen
  • Stof- en boorwatervrij werken
  • Zowel business-to-businessklanten als particulieren

Het gaten boren in beton pakken wij uiterst professioneel aan

Wilt u gaten laten boren in beton bij u in Zuid-Holland, omdat u bijvoorbeeld een nieuwe trap wilt laten plaatsen? Of moet er wellicht een gat worden geboord omdat u een nieuwe afzuigkap wilt laten installeren? Wat uw wens ook is: Vermeer Betonboringen heeft de technieken en machines in huis om betonboringen in Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant professioneel uit te voeren. Zo kunnen we gebruikmaken van twee verschillende boorstatieven die gaten tot 1200 millimeter diepte kunnen boren. U kunt er daarbij vanuit gaan dat onze machines gekeurd en goed onderhouden zijn én dat wij werken volgens VCA-voorwaarden.

Betonboren

Met behulp van onze geavanceerde apparatuur boren wij van groot tot klein.

Lees meer

Betonzagen

Wij zagen in wanden voor deur- en raamsparingen en complete doorbraken.

Lees meer

Asfaltzagen

Met onze zaagcombinaties kunnen wij nauwkeurige zaagsneden in asfalt maken.

Lees meer

Schakel ons direct in

Bent u op zoek naar een expert in betonboren die uw klus klaart? Uw zoektocht eindigt hier! Vermeer Betonboringen staat klaar om u uitstekend van dienst te zijn. Schakel ons in via het contactformulier. Wist u dat wij niet enkel gaten boren in beton op locaties in Zuid-Holland? Wij boren ook gaten in beton in Noord-Brabant en Zeeland. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Vermeer Betonboringen