Template pagina

Home » Template pagina

Neem contact op

Betonboorbedrijf Vermeer Betonboringen uit Ridderkerk is werkzaam als betonboorder in Noord-Brabant. Dankzij onze professionaliteit en servicegerichtheid hebben al vele klanten ons de afgelopen jaren weten te vinden. Of u nu grote opdrachten of kleine spoedklussen heeft: u rekent te allen tijde op ons vakwerk. Ontdek wat wij als betonboorder voor uw klus in Noord-Brabant kunnen betekenen!

  • Ook bereikbaar voor spoed klussen
  • Stof- en boorwatervrij werken
  • Zowel business-to-businessklanten als particulieren

Een betonboorbedrijf dat uw klus in Noord-Brabant vakkundig en netjes aanpakt

Als professionele betonboorder kunnen wij op vakkundige wijze gaten tot 1200 millimeter boren op elke gewenste locatie in Noord-Brabant. Zo boren wij onder andere gaten voor het plaatsen van open haarden, afzuigkappen, afvoeringen en trappen. Daarnaast is het voor ons geen enkel probleem om te boren in gewapend beton. Wij hebben de juiste, gekeurde machines in huis en werken volgens de VCA-voorwaarden. U kunt er bovendien van op aan dat wij als betonboorbedrijf stof- en boorwatervrij werken en de kluslocatie in Noord-Brabant te allen tijde netjes achterlaten. Kortom: als u wilt dat uw betonboorklus vakkundig wordt aangepakt en afgerond, is Vermeer Betonboringen uit Ridderkerk dé aangewezen uitvoerder voor u.

Boren

Met behulp van onze geavanceerde apparatuur boren wij van groot tot klein.

Lees meer

Zagen

Wij zagen in wanden voor deur- en raamsparingen en complete doorbraken.

Lees meer

Bevestigen

Met onze zaagcombinaties kunnen wij nauwkeurige zaagsneden in asfalt maken.

Lees meer

Vraag gerust meer informatie bij ons aan

Bent u op zoek naar een ervaren betonboorder voor uw klus in Noord-Brabant en bent u benieuwd wat ons betonboorbedrijf hierin voor u kan betekenen? Zowel business-to-businessklanten als particulieren zijn van harte welkom om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Hiervoor belt u naar 0623659833, stuurt u een e-mail naar vermeerbetonboringen@gmail.com of vult u het contactformulier in. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u.

Vermeer Betonboringen