Zagen

Home ยป Zagen

Neem contact op

Bent u op zoek naar een professionele betonzager die actief is in de provincie Zeeland? Dan is Vermeer Betonboringen uit Ridderkerk de aangewezen uitvoerder voor u. Voor elke situatie hebben wij namelijk een passende zaagmachine. Daarnaast werken wij vakkundig, snel en servicegericht. Ontdek wat wij als betonzager voor uw klus in Zeeland kunnen betekenen!
  • Ook bereikbaar voor spoed klussen
  • Stof- en boorwatervrij werken
  • Zowel business-to-businessklanten als particulieren

De vele mogelijkheden van een professionele betonzager voor uw klus in Zeeland

Kiest u ervoor om Vermeer Betonboringen in te schakelen als betonzager voor uw opdracht in Zeeland, dan zult u merken dat er veel mogelijkheden zijn. Zo kunnen wij bijvoorbeeld in vloeren trapgaten, convectorputten, dilatatievoegen, kruipluiken of lichtkoepels zagen. Daarnaast zagen we in wanden voor deur- en raamsparingen en complete doorbraken. Voor elke situatie beschikken wij over een passende zaagmachine en zorgen wij voor water- of stofbeperkende maatregelen.

Wandzaag

Met de wandzaag is vrijwel alles mogelijk. De wandzaagmachine kunnen we inzetten voor zaagsneden tot 102 cm diep. Voor een zaagsnede van 102 cm komt er een zaagblad op van maar liefst 220 cm. Deze machine wordt met name ingezet voor gewapend beton en dikke gemetselde wanden.

Vloerenzaag

We beschikken over diverse vloerenzaagmachines. De kleinste vloerenzaag (7.5kw) is goed hanteerbaar en hierdoor ideaal voor verdiepingsvloeren waar geen lift aanwezig is. Deze machine kan tot 32 cm diep zagen. De grootste machine (11 kw) is zeer geschikt voor dikke betonvloeren die inpandig los gezaagd moeten worden. Deze machine kan tot 53 cm diep zagen.

Draadzaag

De draadzaag wordt ook wel een kabelzaag of lintzaag genoemd. Met de draadzaag zijn de mogelijkheden ongekend. Vaak wordt deze zaag ingezet omdat het te zagen stuk dikker is als dan we kunnen zagen met een zaagblad.

Steekzaag

De steekzaag is een kettingzaag die wij gebruiken voor beton en steen. Deze zaag is zeer geschikt voor het zagen van een kleine sparing in een wand of vloer. Deze zaag kan tot een diepte van 46 cm zagen.

Asfaltzaag

Deze machine wordt ingezet voor het zagen van asfalt en beton tot een diepte van 52 cm. De machine is in staat om meer dan honderden meters per dag te zagen, en wordt vooral ingezet op wegen.

Neem nu contact met ons op

Bent u benieuwd wat wij als betonzager voor uw klus in Zeeland kunnen betekenen? Neem dan direct telefonisch contact met ons op via 0623659833, per e-mail via vermeerbetonboringen@gmail.com of via het contactformulier en we bespreken graag de mogelijkheden. Naast betonzager schakelt u ons ook in als asfaltzager in bij u in Zeeland. Wij vertellen u hier graag meer over.