Betonzager in Zeeland

Home ยป Betonzager

Neem contact op

Zoekt u een professionele betonzager die werkzaam is in de provincie Zeeland en veel ervaring heeft met zagen in beton? Dan roept u de hulp van Vermeer Betonboringen uit Ridderkerk in. Wij hebben voor elke situatie een passende zaagmachine. Bovendien werken we vakkundig, snel en servicegericht. Ontdek wat wij als betonzager voor uw klus in Zeeland kunnen betekenen!

  • Ook bereikbaar voor spoed klussen
  • Stof- en boorwatervrij werken
  • Zowel business-to-businessklanten als particulieren

De vele mogelijkheden van een professionele betonzager

Kiest u ervoor om Vermeer Betonboringen in te schakelen als betonzager, dan zult u merken dat er veel mogelijkheden zijn. Zo kunnen wij bijvoorbeeld in vloeren trapgaten, convectorputten, dilatatievoegen, kruipluiken of lichtkoepels zagen. Daarnaast zagen we in wanden van beton voor deur- en raamsparingen en complete doorbraken. Voor elke situatie beschikken wij over een passende zaagmachine en zorgen wij voor water- of stofbeperkende maatregelen.

Wandzaag

Met de wandzaag is vrijwel alles mogelijk. De wandzaagmachine kunnen we inzetten voor zaagsneden tot 102 cm diep. Voor een zaagsnede van 102 cm komt er een zaagblad op van maar liefst 220 cm. Deze machine wordt met name ingezet voor gewapend beton en dikke gemetselde wanden. Het diep zagen in een betonwand is met deze zaag geen probleem

Vloerenzaag

We beschikken over diverse vloerenzaagmachines. De kleinste vloerenzaag (7,5 kW) is goed hanteerbaar en hierdoor ideaal voor verdiepingsvloeren waar geen lift aanwezig is. Deze machine kan tot 32 cm diep zagen. De grootste machine (11 kW) is zeer geschikt voor dikke betonvloeren die inpandig losgezaagd moeten worden. Deze machine kan tot 53 cm diep zagen in beton.

Draadzaag

De draadzaag wordt ook wel een kabelzaag of lintzaag genoemd. Met de draadzaag zijn de mogelijkheden ongekend. Vaak wordt deze zaag ingezet omdat het te zagen stuk dikker is als dan we kunnen zagen met een zaagblad.

Steekzaag

De steekzaag is een kettingzaag die wij in ons werk als betonzager in Zeeland gebruiken voor het zagen in beton en steen. Deze zaag is zeer geschikt voor het zagen van een kleine sparing in een wand of vloer. Deze zaag kan tot een diepte van 46 cm zagen.

Asfaltzaag

Deze machine wordt ingezet voor het zagen in asfalt en beton tot een diepte van 52 cm. De machine is in staat om meer dan honderden meters per dag te zagen, en wordt vooral ingezet op wegen.

Neem nu contact met ons op

Bent u benieuwd wat wij als betonzager kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier en we bespreken graag de mogelijkheden. Naast betonzager schakelt u ons ook in als asfaltzaagbedrijf in bij u in Zeeland. Wij vertellen u hier graag meer over.

Vermeer Betonboringen